Minőségpolitikánk

A BÖJTÖS-BAU Kft. tevékenységének súlypontja iparosított technológiával épült lakóépületek energia-megtakarítást eredményező korszerűsítése, felújítása, valamint oktatási- és közintézmények, polgármesteri hivatalok infrastruktúrális fejlesztése.

Elért eredményeink és a gazdasági megfontolások arra ösztönöznek bennünket, hogy a piaci környezetünkben bevezetett, elfogadott építéskultúrához igazodva fejlesszük minőségirányítási rendszerünket. Tisztában vagyunk azzal, hogy nem az egyre szigorúbb minőségi követelményeknek megfelelni a drága, hanem a nem megfelelő munkavégzés többletköltségei, a javítások, a garancia és az ezzel együtt járó piacvesztés.

A BÖJTÖS-BAU Kft. minőségirányítási rendszerének hatásterülete: Szárazépítési és a kapcsolódó építészeti munka nemek végzése: válaszfalak építése, áthelyezhető üvegezett iroda és térelválasztó falak szerelése, álmennyezetek és álpadlók szerelése különféle anyagokból, száraz vakolatok készítése, szerelt burkolatok készítése, beltéri nyílászárók elhelyezése, hang- és tűzgátló ajtók elhelyezése, üvegezési munkák, felületképzések, hő és hangszigetelések területére.

A fentiek szellemében a Kft. stratégiájának jelentős részét alkotják a minőségpolitikai célkitűzések. Ezek szellemében a társaság vezetésének egyik fő célja a vállalkozás alaptevékenysége színvonalának fejlesztése a megbízható munka végzésére annak érdekében, hogy biztosítsa a megrendelők igényeinek kielégítését.

Ügyfeleink elégedettségét az igények pontos ismerete, ezek pontos, gyors kielégítése, tanácsadásunk szakszerűsége, határidőre történő és kiváló minőségű szállítások és szolgáltatások útján biztosítjuk.

Építőipari generálvállalkozási tevékenységünk, szállításaink, szolgáltatásaink és fejlesztéseink során kiemelt szempontként kezeljük a minőségi és környezetvédelmi követelményeket, elvárásokat. A minőség tudatának fejlesztése, a folyamatos szakmai, munka és továbbképzés, a munkahelyi szociális rendszer és a kedvező munkafeltételek lehetővé teszik, hogy szakmailag képzett, szociálisan elégedett és cégünk felé elkötelezett munkatársakkal biztosítjuk célkitűzéseinket.

Célunk, hogy az általunk kivitelezett, és szárazépítési tevékenységünkkel megvalósított épületek, létesítmények, épületszerkezetek és a végzett szolgáltatások használati alkalmassága, minősége, valamint biztonsága és megbízhatósága és külső megjelenése feleljen meg a megrendelőink által elvárt igényeknek.

A Kft. vezetése ennek érdekében a cég szervezetét oly módon alakította, hogy  a piac változó igényére, működőképesen, egyenletesen a legjobb minőségi szint biztosításával gyorsan tudjon reagálni. Értékesítési tevékenységünket a lakossági igények felmérése alapján működtetjük. Eredményességünk teszi lehetővé a fennmaradásunkat a piaci versenyben, folyamatos fejlődésünket és kitűzött gazdasági céljaink elérését.

A Kft. minőségpolitikai céljainak eléréséhez minőségirányítási rendszerét az ISO 9001:2008 számú szabvány előírásai, ajánlásai alapján dolgozta ki.

A rendszer működése kiterjed a Kft. egész tevékenységi körére. Minőségpolitikánk tudatosítását minden dolgozónk képzésével kívánjuk biztosítani.

A Minőségügyi Kézikönyv és Minőségirányítási Eljárási Utasítások működtetése és benne leírtak betartása minden dolgozó feladata.

A szabvány szerinti garantált irányítási és felelősségi rendszer biztosítja az állandó kiváló minőséget és ügyfeleink igényeihez történő rugalmas alkalmazkodást. A hatékonyan működő minőségirányítási rendszer betartását beszállítóinktól is megköveteljük, így saját belső irányítási rendszerünkkel összehangolva, szavatossági rendszerünk révén minimálisra csökkentjük ügyfeleink kockázatát.

Elköteleztük magunkat szakmai tevékenységünk és belső szabályozásaink, irányítási rendszerünk folyamatos javítására és a környezetszennyezés megelőzésére.

Mindaz, amit együttesen teszünk vállalatunknál a Minőség biztosítása érdekében, nem a szabvány- és minőségvizsgáló szervezetek kedvéért tesszük, hanem vállalkozásunk biztos fennmaradása és fejlődése érdekében.

Minőségpolitikánk vezérelve:

Ügyfeleink, környezetünk, munkatársaink elégedettsége és bizalma!